ONZE INITIATIEVEN

     


Welkom in het T-Cafe!

We zijn van dinsdag tm vrijdag open van 10.00 tot 1700uur en op maandag, zaterdag en de avonden op afspraak voor uw feestje of andere bijeenkomst.

Jorina van de Beek is uw gastvrouw.


Gastvrijheid is vanzelfsprekend voor Jorina:


"Toen ik in 2006 mijn passie voor bakken ging delen, ontstond er al snel een klantenkring voor mijn “High Tea aan huis”. Inmiddels vele ervaringen en leermomenten wijzer is T-café een bedrijf met een lang verhaal, maar kort gezegd :-)"


Waar het om draait?
Gastvrijheid, goed eten en gezelligheid!


Waar staat T voor?

RusT, Bakkie Troost, Toetjes en Taart, Thee maar ook de lekkere Trek in het gebouw Markt10.
Lekker blijven ziTTen, Tijd nemen, bierTje of wijnTje, kan ook.
Een beTrouwbare parTner voor uw feesTje of workshop.


Kom ook eens aanwaaien in Markt10:

https://thee-cafe.nl/


Met regelmaat is ook de diaconaal, missionair werker Marc Bossenbroek aanwezig en te vinden aan een van de tafeltjes in het T-Cafe. Spreek hem gerust aan!


    Warme Kamers

In de Winter van 2022-2023 startte het Leger des Heils met de Warme Kamersactie, zodat niemand in de kou hoefde te zitten als gevolg van de stijgende energierekening. Deze actie krijgt nu een vervolg. Hoewel de energierekening voor veel Nederlanders niet meer zo hoog is als vorig jaar, willen ze mensen ook deze winter extra warmte bieden. Daarom hebben wij ons met het T-Cafe ook aangesloten bij deze actie. Zo heeft iedereen een plek om te studeren, een kopje koffie te drinken, een spelletje te spelen met je kind of gewoon een boek te lezen. Ook is het mogelijk gebruik te maken van zogenaamde uitgestelde koffie (en soep) en kunt u bij ons met Twinkelingen en de Veenendaalpas betalen. U kunt onze normale openingstijden aanhouden (di tm vr van 10.00 tot 17.00uur). Tot ziens?


    Echt duurzame koffie

In onze zoektoch naar echt duurzame koffie zijn we terecht gekomen bij Blend. Blend Bloemhof is een gelijksoortig initiatief als ons T-Cafe en hebben een eigen koffiemerk. De koffie is zogenaamde direct trade koffie. Door deze koffie te kopen en te drinken ondersteunt u direct de koffieboer en het initiatief Blend!


Drie vliegen in een klap want u tracteert uzelf ook!

Kom deze (h)eerlijke Costa Ricaanse koffie in ons T-Cafe proeven!


Het verhaal over de Directe Trade Koffie


Het verhaal van Blend


Ook kunt u bij ons de koffie kopen (bonen in zakken van 500 gram en gamalen in 1kg) in het T-Cafe!